Neuvontapalvelu

Kirjoita kysymys

Kysy kokemusneuvojalta nimettömästi ja luotettavasti alkoholinkäytön ongelmiin liittyen. Kysymys voi koskea omaa tai läheisen tilannetta.


Hae vastaus

Kysyitkö nettineuvonnasta? Hae vastaus täältä saamallasi tunnusluvulla. Jos jätit kysymyksen tehdessäsi sähköpostiosoitteesi, saat sinne ilmoituksen kun vastaus on valmis.


Tutustu myös:

KokeNet neuvontapalvelu tarjoaa maksutonta verkkoneuvontaa alkoholiongelmiin liittyen. Kysyä voi omasta tai läheisen tilanteesta.

Neuvontapalvelun käyttäminen on anonyymia ja luottamuksellista. Vastaajina toimivat koulutetut kokemusneuvojat, jotka ovat toipuneet päihdeongelmasta. Vastaajina on myös läheisen päihdeongelman kohdanneita omaiskokemusneuvojia.

Neuvontapalvelusta vastataan kiireettömiin kysymyksiin. Kiireellisen avun tarpeessa ota yhteyttä hätänumeroon 112. Akuuteissa terveyteen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä mihin vuorokauden aikaan tahansa terveysneuvontaan, p. (09) 10023.

Vastauksen ensimmäiseen kysymykseen saa viiden arkipäivän sisällä. Vastauksen voit hakea tunnusluvulla, jonka saat kysymyksen lähettämisen jälkeen. Muista tallentaa tunnuslukusi!

Palvelussa käytetty järjestelmä salaa kysymyksen lähettäjän tiedot. Kysyjien ei tule liittää neuvontapalvelun viesteihin mitään henkilötietoja. Emme lähetä vastauksia sähköpostiosoitteisiin.

Neuvontapalvelusta ei saa päihteiden käyttöä, valmistusta tai haittoja edistävää eikä rikosoikeudellista asiantuntemusta edellyttävää tietoa. Emme myöskään vastaa opiskelijoiden opinnäytetöihin liittyviin kysymyksiin.

Sivustoa koskevat palautteet pyydämme lähettämään sähköpostitse osoitteella kokenet@a-klinikka.fi tai sivuston palautelomakkeella.