Kokemusasiantuntija Katri

 

 

Olen plus 30v Katri, jonka taustalla on lapsuudenaikaista rajua kiusaamista. Enkä tältä asialta ole aikuisenakaan välttynyt... omat trauma-arpensa kehooni ja sairastuinkin vakavaan masennukseen 20-vuotiaana. Äidin kuoleman, itsemurhayrityksien ja psykiatrisen osastohoitokierteen jälkeen aloin kuntoutua omin avuin, koska yksi suurin mielenkiintoni kohde on aina ollut psykologia sekä itsensä kehittäminen.

Kokemusasiantuntijana olen luennoinut elämästäni otsikolla: 'Kiusatusta mielenterveyspotilaasta unelmiensa toteuttajaksi', koska elämänpolkuni on ollut juuri tällainen.

Mielenterveyden ongelmista, lääkkeistä ja sairaseläkkeestä tieni on kulkenut toiseen ääripäähän: lääkkettömyyteen, mielenterveysongelmista ja post-traumaattisesta stressistä puhumiseen sekä kiusaamiseen ja mielenterveysongelmiin liittyvän tiedon lisäämiseen. Ja se tärkein: Muiden ihmisten auttamiseen ja tukemiseen!

Nykyään toiminkin siis työelämässä SoTe-kentällä freelancer-kokemusasiantuntijana. Olen myös kahden ihanan lapsen äiti, vaimo, urheilija ja matkustelen paljon. Toisin sanoen – omien unelmieni toteuttaja! Kivisen ja vuoristoisen elämänpolkuni aikana olen kuitenkin ollut aina optimisti ja humoristi sekä muistanut & uskonut ajatukseen: 'Experience is what you get when you don't stop trying!'
Lämmöllä: Katri