Neuvontapalvelu

Neuvontapalvelu

Tutustu myös:


KokeNet_kayttoehdot.pdf
  Tietosuojaseloste

KokeNet neuvontapalvelu tarjoaa maksutonta verkkoneuvontaa alkoholi-, peliriippuvuus sekä mielenterveyteen liittyviin ongelmiin. Kysyä voi omasta tai läheisen tilanteesta. Voit myös varata ajan Skypessä tapahtuvaan live-neuvontaan.

Neuvontapalvelun käyttäminen on anonyymia ja luottamuksellista. Vastaajina toimivat koulutetut kokemusasiantuntijat, joilla on kokemusta päihteiden liikakäytöstä, peliongelmasta ja/tai mielenterveysongelmasta joko omakohtaisesti tai omaisena.

Vastauksen ensimmäiseen kysymykseesi saat kolmen arkipäivän sisällä. Vastauksen voit hakea tunnusluvulla, jonka saat kysymyslomakkeen lähettämisen jälkeen. Muista tallentaa tunnuslukusi!

Mikäli haluat varata ajan Skype-keskusteluun, täytä lomake ja kokemusasiantuntijamme on sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä.

Palvelussa käytetty järjestelmä salaa kysymyksen lähettäjän tiedot. Kysyjän ei tule liittää neuvontapalvelun viesteihin mitään henkilötietojaan. Kun lisäät sähköpostiosoitteesi, automaattinen järjestelmä lähettää sinulle sähköpostin, kun vastaus on noudettavissa palvelusta. Kokemusasiantuntijamme ei siis näe sähköpostiosoitettasi.